Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


blox crypto


Regulatie

8. Lange of korte termijn?

Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

Aangemeld in een minuutje

Tezos

Avalanche

Duur! Hoge transactiekosten.

Identificatie­methode

Financiën

Enzyme

https://www.crypto-insiders.nl/cryptocurrency-exchanges/blox/

6. BLOX reviews – Trustpilot

CRV

Populaire crypto-projecten die iets met NFT’s doen zijn bijvoorbeeld Enjin Coin en Origin Protocol.

Ren

QTUM

Aave

Tron

https://weareblox.com/nl-nl

Kinderlijk eenvoudig

HBAR

iDEAL, creditcard, Bancontact en bankoverschrijving.

https://nyma.nl/blox-alternatief/

DASH

Litecoin

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

ADA

💡 Tip: U hoeft geen hele coin te kopen. Bij BLOX begint u al vanaf 1 euro!

Bepaal uw strategie. Een populaire strategie is Dollar Cost Averaging. Periodiek een vast bedrag in crypto investeren, bijvoorbeeld 50 euro per maand in bitcoin.

Beginners, die niets met hun crypto willen doen.

Kusama

Privacybeleid

AAVE

BLOX review (2022): WeAreBLOX app betrouwbaar voor handel?

AVAX

De cryptocurrency koers beweegt soms meer op en neer dan een rodeostier op de kermis. Die beweeglijkheid noemt u ook wel volatiliteit. Houd rekening met bewegingen van 10 of 20 procent op een dag, zowel omhoog als omlaag. Dit is een risico, maar tegelijkertijd een kans.

SUSHI

FTM

INJ

Mac

Populaire DeFi-coins zijn bijvoorbeeld Uniswap, SushiSwap, Aave en Synthetix Network.

Als je al beschikt over een account dan kan je na het inloggen je tegoed opwaarderen via je rekening. Dit kan eenvoudig met iDEAL, creditcard of Bancontact.Crypto kopen kan als volgt:Zorg dat je euro tegoed gestort hebt.Ga naar Koersen en klik op de gewenste coin.De volgende pagina toont een Koop en Verkoop knop.Klik op Koop.Geef aan hoeveel je wilt investeren.Klik op Ga Verder.Bekijk goed het overzicht (maar wacht niet te lang).Klik op Bevestig aankoop.Hoppa, je aankoop is gelukt!De Weareblox app maakt gebruik van een gelimiteerd systeem dat ervoor zorgt dat een hacker niet bij jouw cryptogeld kan komen. Het systeem is zo gelimiteerd dat je zelf niet eens je coins eraf kan halen. Dat betekent ook dat jij geen toegang hebt tot de private keys van de wallet waarin jouw cryptomunten bewaard worden.BLOX kostenNet als bij andere brokers moet jij transactiekosten betalen wanneer jij cryptocurrencies koopt via de Weareblox app. De fee per order is 1% en daardoor lager dan bij de meeste brokers. Je bent echter wel verplicht om je crypto weer aan BLOX te verkopen, omdat je het niet kan opnemen. Je bent dus altijd 2% aan kosten kwijt als je wil investeren in crypto. Qua transparantie zie je bij iedere aankoop dat je 1% betaalt, maar niet het bedrag in euro’s (niet echt transparant dus).Hoewel de kosten lager zijn dan bij andere brokers, kan het nog goedkoper. Vier keer zo goedkoop zelfs. Bij bijvoorbeeld Bitvavo betaal je maximaal 0.25% handelskosten over iedere transactie (en zie je de kosten in euro’s). Dat scheelt toch wel even een hoop onnodige kosten. Daarnaast heeft Bitvavo al een tijdje een stabiel platform, een stabiele app en real-time koersen.Overzicht commissies brokers in Nederland

Flow

Risico’s van crypto

Stellar

Nederlands, Engels, Frans, Spaans

ENJ

Polygon

The Graph

Metaverse

Wilt u crypto’s kopen, doe dan vooral uw eigen onderzoek. Lees nieuwsartikelen, bekijk technische analyses en ontdek hoe crypto werkt. En wie weet overtuigt u uw familieleden aan het volgende kerstdiner!

Website van de ontwikkelaar

Waarom doet BLOX het niet?

E-mail, live chat en social media.

Hedera

De ontwikkelaar, Blox B.V., heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

ANT

LSK

ADA

Identificatie­methode

XRP

USDT

KNC

Ox

LTC

UNI

Zo werkt dat ook met cryptovaluta. Ziet u bijvoorbeeld dat bitcoin daalt, maar ethereum stijgt? Dan wisselt u uw bitcoin in voor euro’s en koopt u daar ethereum voor. En zit de cryptomarkt in een dipje, dan kunt u uw crypto’s ook weer terug wisselen voor euro’s.

CHZ MANA

Oeps! Er is iets mis gegaan tijdens het registreren, probeer het later nogmaals.

1. BLOX downloaden

8. BLOX – Alles wat je moet weten! – Crypto Insiders

Toon

BCH

Wilt u meer dan 250 euro kunnen storten? Dan vragen we u om uw identiteit te bevestigen. Dat kan door een foto van uw identiteitsbewijs, rijbewijs of paspoort te sturen. Dit doen wij om te voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Geen zorgen, we gaan uiterst zorgvuldig om met jouw gegevens.

LPT

5 Vragen over blox inloggen op pc

LUNA

Transactiekosten

Categorie

In 4 seconden crypto kopen. Traden in een vingerknip!

Daytraden is populair als u een focus hebt op de korte termijn. Daytraden betekent simpelweg dat u dagelijks actief handelt: u koopt op een lage prijs en verkoopt op een hoog punt. Maar het risico als u veel handelt is dat het lastig is om de bodem of de top te bepalen.

APE

https://nl.trustpilot.com/review/www.weareblox.com

iPhone

Ocean Protocol

Mijn favoriete app

STORJ

AVAX

ATOM

Dat is de missie. BLOX weet bitcoin zo begrijpelijk en toegankelijk mogelijk te maken voor het grote publiek en dat is waar ze zich iedere dag voor inzetten .… Een greep uit het aanbod is:

Yearn Finance

AVAX

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

Vereist iOS 13.0 of nieuwer.

ZEC

Synthetix

DOT

COMP

Storj

60,2 MB

OCEAN

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

Wil je de BLOX-app proberen? Dan kun je met de vouchercode NYMA een starttegoed van € 10,– krijgen. Je dient deze code in te voeren nádat je jouw identiteit hebt geverifieerd. Let op: je mag deze code per persoon maximaal één keer gebruiken.

Eenvoudige app met een overzicht van al je investeringen. Traden was nog nooit zo makkelijk.

LRC

SNX

Via de BLOX-app zijn er maar liefst 31 coins te kopen en verkopen.

Balancer

BNT

Benjamin Bakker

OGN PERP

LSK

Net als je OV-chipkaart kan je BLOX opwaarderen. Maar in tegenstelling tot de NS hoef je bij BLOX nooit te wachten. Wel zo fijn als je trein weer eens vertraging heeft.

BAT

Lisk

DOGE

Nu kan je aan de slag! Klik op de knop helemaal linksonder en kies je favoriete cryptocurrency. Of spreid je kansen en kies voor meerdere cryptocurrency’s. Die keuze mag je helemaal zelf maken ;)

Bancor

SushiSwap

OXT

Apecoin

Snel en gemakkelijkBlox inloggen op pc, Blox storing, Is blox veilig, Blox klachten, Blox koers, We are blox review, Blox crypto nieuws, Blox wallet, Blox login

Veelgestelde vragen over cryptocurrency kopen

- Vanaf nu is het mogelijk om tot 10 verschillende coins te staken!- Je leest nu het laatste crypto nieuws in de BLOX app- We hebben meer informatie over coins toegevoegd- Het is nu mogelijk om prijs alerts in te stellen voor je favoriete coins- Bugfixes en prestatieverbeteringen

QTUM

Storj

Icon

Bitcoin Cash

DYDX

Hedera

Gebruiks­gegevens

Orchid

SUSHI

DASH

Dogecoin

BADGER

Investeert u in cryptocurrency, dan is het belangrijk dat u een strategie hebt. Stel uzelf eerst een aantal vragen. Wilt u veel of weinig bezig zijn met traden? Wilt u snel resultaat hebben, of ligt uw focus meer op het opbouwen van vermogen op lange termijn?

Injective Protocol

Dat bepaal je zelf. Maar de app BLOX helpt je daarmee. Bekijk gewoon vanaf je telefoon op elk moment van de dag de koers. Mooi moment gevonden? Koop dan in no-time je favoriete crypto met BLOX. En verkopen gaat net zo snel. Maak direct je winst over naar je bankrekening.

GRT

Direct crypto kopen na het installeren van de gratis app. Je stapt al in vanaf 1 euro.

Wie zit er achter BLOX?

INJ

Anycoin Direct: 1.28%+ transactiekosten

Cryptocurrency verkopen is een eitje met de app BLOX! Zie je een mooi verkoopmoment? Wissel dan razendsnel je crypto's in voor euro's. Maak direct je winst over naar je bankrekening. Download de app voor Android of iOS.

Talen

ETH

Nieuw

Terra

Cryptocurrency bezitten is simpel! Download de handige alles-in-één app BLOX, en u kan in drie simpele stappen aan de slag. Binnen 1 minuut, en al vanaf 1 euro. VET

De BLOX-review (in het kort)

bitcoin (BTC)ethereum (ETH)decentraland (MANA)aave (AAVE)storj (STORJ)yearn. finance (YFI)the graph (GRT)binance coin (BNB)

Toch kan het zo zijn dat je liever op je computer handelt of je coins op een hardware wallet wil bewaren. Ik heb dus enorm mijn best gedaan om wat vergelijkbare

Broker

Hopelijk heb je nu genoeg handvatten en tools tot je beschikking om cryptocurrency te kopen en om jouw perfecte moment te bepalen. Toch nog vragen of twijfels? Neem dan even contact op met onze supportafdeling. Wij helpen je graag verder!

ALGO

Bitmymoney: 1.01%

Dat is een groot verschil met het geld dat u gewend bent, zoals de euro. Daar print de Europese Centrale Bank het geld en controleren en verwerken commerciële banken de transacties. Crypto’s geven die macht weer terug aan het individu.

Ocean Protocol

Door inflatie worden uw euro’s ieder jaar alsmaar minder waard, ook al valt dat misschien niet zo snel op. Door te sparen in cryptomunten kan u de waarde van uw spaargeld behouden of vergroten. Dat is trouwens geen financieel advies, want u kan ook geld verliezen met cryptocurrency. Ook hier geldt: lees u goed in voor u investeert.

BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de zogeheten private keys volledig offline worden bewaard. Deze keys heb je nodig als je een transactie wil uitvoeren. Dit maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.

Chiliz

BLOX review: 7 redenen waarom het dé beste Bitcoin-app is (2022)

Je paspoortEen rijbewijsOf je ID-kaart

NANO

LPT

Beweeglijkheid

Algorand

Aanbod in de app

Avalanche

Betaal vandaag 7 dagen lang geen handelskosten bij Bitvavo. Hierbij geldt een maximum van € 1.000 aan digitale valuta.

Ankr

De vraag naar crypto groeit, en dat vraagt om producten op maat. Wilt u crypto’s traden, lenen of uitlenen, en heeft u geen vertrouwen in een derde partij? Dan kunt u dit decentraal doen, van persoon tot persoon. Decentrale Financiën (DeFi) is de verzamelnaam voor projecten die dit soort services aanbieden.

ETH

ANKR

XLM

Livepeer

Ripple

Tron

App

10. Zijn crypto’s veilig?

Wat is BLOX?

Niet aan jou gekoppelde gegevens

BCH

The Graph

Bitvavo: 0.25%

LINK

Naast betalen kan u ook handelen in crypto’s. Dat kunt u vergelijken met de aandelenmarkt. Door op de juiste momenten te kopen of te verkopen probeert u zoveel mogelijk winst te halen.

ENJ

DASH

EOS

Curve

FLOW

BADGER

Litecoin

Maker

ZRX

BLOX is een Nederlandse crypto exchange met een voorliefde voor bitcoin (BTC). Bij BLOX zien ze graag dat andere mensen die liefde gaan delen.

Leeftijd

Wel zijn er hulpmiddelen die u kan gebruiken om op het goede punt toe te slaan. Lees hier onze tips en u herkent in no-time wat het juiste moment is om in te stappen.

Hoe groter een netwerk is, hoe moeilijker het is om deze te hacken. Denk hierbij aan coins zoals bitcoin en ethereum. Het is dus vrijwel onmogelijk om een cryptocurrency-netwerk aan te vallen. Zeker als het om grote coins gaat.

Wij raden je aan om slechts een bedrag te investeren in cryptocurrency dat je bereid bent om te verliezen. De koers van een cryptomunt is namelijk erg beweeglijk. Je kan veel geld verdienen, maar ook verliezen. Tegelijkertijd geloven wij dat cryptocurrency een van de meest interessantste investeringen is die je kan doen.Wil je crypto's kopen, doe dan vooral je eigen onderzoek. Lees nieuwsartikelen. Bekijk technische analyses. Ontdek hoe crypto werkt. En wie weet overtuig je jouw familieleden aan het volgende kerstdiner!

Oei! Hier lijkt iets mis te gaan. Probeer het opnieuw.

Axie Infinity

LTC

DYDX

Website van de ontwikkelaar

Kusama

Compatibiliteit

Cryptovaluta zijn een digitale geldeenheden die gebruik maken van cryptografie. De eerste en verreweg bekendste crypto is bitcoin, en inmiddels bestaan er duizenden munten.

DOGE

ATOM

MKR

LUNA

7. BLOX crypto & bitcoin trading 4+ – App Store

Loopring

Nieuw in de wondere wereld van cryptovaluta? Begin dan klein, bijvoorbeeld met 10 euro. U kan altijd nog opbouwen.

Ethereum

SNX Crypto kopen begint bij BLOX.

CryptoTips.eu

DYDX

Voordelen

Waves

Waar op inzetten BLOX?

Bitcoin Cash

Ocean Protocol

BAT

Wanneer investeren in crypto?

CRV

10. BLOX alternatief – Nyma

SNX

OXT

Injective Protocol

Chainlink

BLOX storingen en klachtenIets wat je als handelaar liever niet wil hebben is dat het platform storing heeft als je net wil gaan handelen. Of nog erger, als jij een positie open hebt staan en wil verkopen. Dit soort storingen is Weareblox heel erg vaak overkomen en hierdoor zie je een hoop negatieve reviews op het internet en via social media verschijnen.Van een cryptodienst verwacht je immers dat je altijd kan inloggen, handelen en geld kan storten. Daarnaast verwacht je ook support wanneer dat nodig is. Uiteraard worden waar mensen werken foutjes gemaakt, maar bij BLOX ging het finaal mis en ook nog eens heel erg vaak.Meerdere dagen achterelkaar konden gebruikers niet handelen op het platform en niet inloggen. Geopende posities konden niet gesloten worden of aankopen/verkopen konden niet worden voltooid. Dit is de minimale dienstverlening die je wel verwacht van een broker. Een hoop mensen hebben verliezen geleden en dat nemen ze BLOX niet met dank af.De CEO liet in ieder geval weten dat een financiële vergoeding voor de meeste mensen er niet in zit. In de algemene voorwaarden van de app staat vermeldt dat er geen stabiel platform geleverd hoeft te worden.BLOX heeft besloten om te stoppen met het aannemen van nieuwe klanten en ze proberen nu een stabiele app te ontwikkelen. Hoe dit precies gaat, kan je via de verschillende BLOX review platforms of social media in de gaten houden.Timeline BLOX storingenDe storingen en klachten blijven in 2021 aanhouden:Februari: Introductie ledenstop door de aanhoudende storingen en onderhoudsmomenten. Handel tijdens piekmomenten onmogelijk. Geen antwoord op supportvragen.Maart: Bugfixes doorgevoerd, maar heeft niet geholpen. Het aantal mensen op de klantenservice opgeschaald.April: Bugs zijn nog niet uit de app, waardoor de app opnieuw crasht tijdens piekmomenten en de app vaak in onderhoudsmodus moet.Mei: Verlenging van de ledenstop door de aanhoudende problemen. Verhoging van de limieten, zodat er grotere orders geplaatst worden. Antwoord van support kan tot 3 werkdagen duren.Juni: Een storing voor een klein aantal gebruikers.December: Gepland onderhoud (moet kunnen).In 2022 zijn er nog geen storingen gemeld.Het team werkt met man en macht aan een stabiele app voor haar gebruikers.BLOX verificatieWanneer je gebruik wilt gaan maken van de Weareblox app dan zijn er een aantal stappen die je moet volgen om je te registreren en je account te verifiëren. Als eerste moet je een account registreren, dit is volledig gratis (als de registratie weer openen).Om jouw account zo goed mogelijk te beveiligen dien jij bij de registratie een aantal verificatiestappen te doorlopen. Zo moet je jouw e-mailadres, je identiteit en je persoonsgegevens te verifiëren. Jouw account is vervolgens beveiligd aan de hand van 2FA. Dit betekent dat jij twee stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen tot jouw account.Vervolgens kun je gaan beginnen met handelen in cryptocurrencies. Alleen als jij meer dan 250 euro wil storten in de BLOX app moet je verplicht jouw identiteit verifiëren aan de hand van een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Bij stortingen onder de 250 euro is deze verificatie niet verplicht.BLOX betrouwbaarDe BLOX app is zeker een veilige manier om te handelen of te beleggen in cryptovaluta. Je geld en je cryptomunten zijn veilig opgeslagen in de kluis in de app. De cryptovaluta wordt opgeslagen in een persoonlijke BLOX Kluis, maar kan nooit opgenomen worden. Hierdoor kunnen hackers en andere internetcriminelen vrijwel niet aan jouw bezit komen. In het ergste geval kunnen ze jouw portfolio veranderen of geld naar jouw rekening overmaken. Anderzijds, kan je helemaal niets met je crypto zoals betalen of overmaken.Naast veiligheid is betrouwbaarheid ook een belangrijke factor. Gelukkig is de BLOX applicatie ook heel betrouwbaar. De applicatie is ontwikkeld door een erkend Nederlands bedrijf. Het gaat om een Nederlands Bitcoin-bedrijf genaamd BTC Direct. Dit bedrijf staat in het register van De Nederlandsche Bank (DNB) waardoor we kunnen concluderen dat dit een betrouwbaar bedrijf is.De aanhoudende problemen en bugs gooien echter roet in het eten, waardoor veel handelaren overstappen van platform. Doordat de app niet stabiel is en voor problemen zorgt tijdens het handelen schaadt dit de betrouwbaarheid in termen van dienstverlening. Je kan er dus niet altijd op bouwen dat de app beschikbaar is wanneer jij de dienst wenst te gebruiken. Dit kan invloed hebben op je handelsgedrag.Door de onbetrouwbare dienstverlening kan de support ook het aantal vragen en klachten niet aan. Achter de schermen is het team druk bezig met het verbeteren van de app en het beantwoorden van de vragen.ConclusieHet idee van de BLOX app is leuk, en het is goed dat ook de oudere generatie kennismaakt met crypto. Maar het is natuurlijk wel essentieel dat het platform vlekkeloos werkt. Een niet werkend platform kan resulteren in verliezen en een hoop frustratie. Hopelijk is BLOX in staat om de app nog in 2022 te verbeteren.De kosten van 1% per transactie kan wat ons betreft ook iets lager. Wellicht dat 0.5% zou kunnen volstaan om een betere app te worden. Zeker door het feit dat je je crypto altijd aan BLOX moet verkopen, en dus altijd 2% kwijt bent.Voor nu zijn we het eens met de beoordelingen die je op internet vindt en ben je beter af bij een partij met een stabiel platform.Heb jij iets gekocht bij Weareblox en wil jij graag je ervaring delen? Dat kan via onderstaande beoordelingsformulier.

PERP

Maker

BCH

Handel in de populairste coins

© 2022

Is BLOX veilig?

CHZ

9. Wat zijn de risico’s van crypto?

OXT

Axie Infinity

Download BLOX en open een gratis account.

CHZ

BNB

4+

Android

AXS

WAVES

LINK

YFI

Compound

Traden in cryptocurrency is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.Download nu de gratis app!

De volgende gegevens worden mogelijk gebruikt om je te volgen op apps en websites van andere bedrijven:

Hedera

Yearn Finance

Compound

Scams

Naast betalingen kunnen crypto’s ook andere functies hebben. Het team van Ethereum heeft als ambitieuze doel om een wereldcomputer te bouwen op de blockchain. In plaats van geld moeten applicaties decentraal worden. Een andere focus dus!