Profile

Join date: Oct 31, 2022

About


blox crypto app


Solana

De BLOX-app is zowel beschikbaar voor Android-toestellen (BLOX-Android) en iPhones (BLOX-IOS).

- We hebben meer informatie over coins toegevoegd

BLOX alternatiefBLOX is makkelijk, maar de app is erg gelimiteerd. Daarbij kan het handelen ook nog eens een stuk goedkoper bij de Bitvavo exchange. Bij Bitvavo betaal je vier keer minder per transactie (max. 0.25%), ontvang je rente over je munten en heb je een zeer stabiele app. Daarnaast zijn de koersen real-time, is het aanbod meer dan 2x zo groot en krijg je dezelfde dag nog antwoord op je vragen.Maak gebruik van de welkomstbonus en je handelt zelfs de eerste 1.000 euro gratis.

The Graph

Welkomstbonus: Vandaag € 1.000 GRATIS handelen bij Bitvavo

Bitvavo: 0.25%

Crypto freaks kennen het vast wel: op een feestje of verjaardag aan je familie of vrienden proberen uit te leggen wat bitcoin is, en hoe je erin handelt. Waar te beginnen, en het moeten begrijpen van ‘de blockchain’. Maar wat is blockchain nu eigenlijk? En wat zijn BTC receiving addresses, private keys, TXid’s, hashes, gas en mining fees? Drie-kwart van de luisteraars op de verjaardag is inmiddels alweer afgehaakt. Hou-doe.

Serum

DOGE

Identificatie­methode

HBAR5 Vragen over blox inloggen op pc

Bezoek je deze website vanaf je computer? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons

Storj

AVAX

MLN

Inhoudsopgave1 De BLOX-app2 Wat is BLOX?2.1 Bitcoin kopen met BLOX app video uitleg2.2 Toekomst BLOX-app

OMG

BADGER

Check de algemene voorwaarden onder het genot van een theetje, en daarna ben je klaar voor de start!

XTZ

Avalanche

https://www.fibonapps.com/nl/spelletjes/download-34355-blox/pc

1. Download de app.

REN

XRP

Basic Attention Token

Zoals de reclame zegt: dit is je teken!

LINK

Polygon

BLOX is een Nederlandse crypto exchange met een voorliefde voor bitcoin (BTC). Bij BLOX zien ze graag dat andere mensen die liefde gaan delen.

MLN

KSM

BLOX is mijn favoriete crypto-app.

Loopring

De App is zo kinderlijk eenvoudig ontworpen dat zelfs je moeder ermee overweg kan, écht waar. BLOX fungeert als een soort exchange en trading App, vergelijkbaar met Binance. Het grote verschil zit hem in de complexiteit. Bij een ‘simpele’ blockchain transactie komt namelijk een hoop kijken. De BLOX App zorgt er simpelweg voor dat je dit helemaal niet ziet en ook niet hoeft te begrijpen. Je registreert eenvoudig een account via social logins, drukt op de knop: ‘kopen’, even afrekenen met je eigen mobiele bankieren App en there you go: binnen één minuut heb je een paar tientjes bitcoin in je digitale portemonnee. Een jaar of 2 geleden was dit een utopie, maar de ontwikkeling in de crypto wereld gaat razendsnel. BLOX is daar het levende bewijs van.

GRT

Super snel kopen en verkopen

Decentraland

https://weareblox.com/nl-nl

Kinderspel.

1,4K beoordelingen

Bitcoin kopen met de BLOX (weareblox) App - zelfs je moeder kan het ??? | DESTIFT.nl

Je hebt er ongetwijfeld van gehoord: de populaire BLOX-app waarmee je razendsnel in bitcoin (BTC) kan beleggen. In deze uitgebreide BLOX review kom je precies te weten waarom de app zo’n succes is.

- Zorgeloos. Telefoon kwijt? Er kan alleen geld naar jouw rekening verstuurd worden.

Waarom BLOX? Wat maakt BLOX zo speciaal?

OXT

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

De in Nederland gevestigde BLOX (weareblox) app gaat de crypto wereld veroveren. De app maakt het handelen in crypto zo gemakkelijk, dat zelfs je moeder (of oma) ermee overweg kan. Het is natuurlijk nogal een rigoureus statement, dat een beginnende crypto trading app de wereld gaat veroveren en mogelijk zelfs Binance, de grootste exchange ter wereld, weet te verslaan. Zo ver is BLOX natuurlijk nog lang niet. De potentie daarentegen is er in ieder geval wel, en ik zal je proberen uit te leggen waarom.

Dogecoin

Iedereen snapt het. Succesvol getest bij onze (groot)ouders.

ZRX

Zie je door de bomen het bos niet meer? Proof of Work, SHA-256, ASIC, al die moeilijke termen zie je niet terug in BLOX. Zelfs onze ouders snappen het!

UNIbitcoin (BTC)ethereum (ETH)decentraland (MANA)aave (AAVE)storj (STORJ)yearn. finance (YFI)the graph (GRT)binance coin (BNB) SRM

LRC

Laten we dus snel beginnen!

Niet-geüpgraded accounts kunnen maximaal € 250,– storten in de app.Geüpgraded accounts hebben een stortingslimiet van € 25.000,– per 24 uur. Elke 30 dagen kun je maximaal € 500.000,– storten.

DYDX

STORJ

Wie zit er achter BLOX?

Financiële gegevens

Weet wat je besteedt

PERP

Hopelijk heb je nu genoeg handvatten en tools tot je beschikking om te bepalen of dit een goed moment is om bitcoin te kopen. Of zoals een wijs man ooit zei, de beste dag om bitcoin te kopen was gisteren, de op één na beste dag is vandaag.

Hoop online klachten

Uniswap

Fantom

Na het maken van een account ontvang je een persoonlijke promocode. Deel je deze met je vrienden of familie? Dan profiteren jullie allebei. Zij ontvangen 5 euro om mee te starten, jij verdient over elke transactie die zij uitvoeren. Help dus al je vrienden aan een account met je eigen code!

Chiliz

App-privacy

Ren

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX! LSK

Enjin Coin

CHZ

Is BLOX veilig?

Nu kan je aan de slag! Klik op de knop helemaal linksonder en kies je favoriete cryptocurrency. Of spreid je kansen en kies voor meerdere cryptocurrency’s. Die keuze mag je helemaal zelf maken ;)

Eenvoudige app met een overzicht van al je investeringen. Traden was nog nooit zo makkelijk.

Mijn favoriete app

ANT

HOE WERKT BLOX?

LTC

Litecoin (LTC)

Traden in bitcoin is makkelijker dan ooit met de app BLOX. Volg live de koersen en handel razendsnel in de populairste cryptomunten. En dat al vanaf 1 euro.Download de gratis app!

QTUM

Je e-mailadres bevat een foutje. Probeer het opnieuw.

Bitcoin kopen ▷ Snel en simpel met BLOX

REN

Ethereum

BLOX voordelen en nadelen

EOS

ADA

ICX

Dogecoin

Financiën

Bitmymoney: 1.01%

Aave

Tezos

Kinderlijk eenvoudig bitcoin kopen met BLOX

ZEC

YFI

Bang om iets te missen?

Aragon

4. Begin met traden. Je avontuur kan nu beginnen!

Meer dan 75 coins

LSK

BLOX-app review: Cryptocurrency app van BTC Direct - CoinGids

Ripple (XRP)

YFI

Ethereum (ETH)

Fantom

Gegevens die worden gebruikt om je te volgen

Ocean Protocol

KNC

Ripple

Vergeet je niet iets?

Aankopen

BNB

Ethereum Classic

CRV

Actueel crypto nieuws

OXT

Vereist iOS 13.0 of nieuwer.

XTZ

BLOX heeft een officiële registratie bij De Nederlandsche Bank.

KSM STORJ

Gebruiks­gegevens

In 4 seconden crypto kopen. Traden in een vingerknip!

Hopelijk heb je nu genoeg handvatten en tools tot je beschikking om cryptocurrency te kopen en om jouw perfecte moment te bepalen. Toch nog vragen of twijfels? Neem dan even contact op met onze supportafdeling. Wij helpen je graag verder!

Hedera

BAL

BNT

1. BLOX downloaden iPhone

VET

Copyright

3. Tegoed opwaarderen

BAT

Kan BLOX op de computer?

PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!

Koersen – hier vind je alle beschikbare coinsKluis – de plek waarin jouw munten veilig worden opgeslagenVerdien – dit is het partnerprogrammaInstellingen – hier kun je bijvoorbeeld je wachtwoord wijzigen

EOS

Grootte

Bitcoin

INJ

ALLES IN EEN APP

Al vanaf 1 euroDe volgende stap is het opwaarderen van je kooptegoed. Klik op het euro-icoon in je kluis om te beginnen. Met iDEAL, bankoverschrijving of creditcard heb je jouw tegoed in no-time opgehoogd. Nu kan het echte werk beginnen!

BAL

Compound

LTC

Steeds meer investeerders zien waarde in bitcoin. En het goede nieuws is: met BLOX behoor jij ook tot die groep. Je hebt geen technische kennis nodig, alleen een smartphone. Waar wacht je nog op? Let's go!

Synthetix

Vanaf 1 euro!

The Sandbox

Basic Attention Token

AAVE

CRV

BLOX B.V. Wijchenseweg 102, 6538 SX Nijmegen.

‎BLOX crypto & bitcoin trading

Storj

ANT

Monero

PROMO CODE: Gebruik de promo code ‘DESTIFT‘ bij je registratie in de App en krijg € 5,- gratis tegoed om de App mee te testen!

Cosmos

De limieten zijn als volgt:

TRX

Storj

Hoe de app werktAanbod aan coinsTarieven en limietenEn nog veel meer!

MKR

- Bliksemsnel. In enkele seconden koop je crypto. Traden in een vingerknip!

Dydx

ETH

Enzyme

GNO

1. BLOX downloaden

Polygon

BTC

BLOX is de perfecte app voor iedereen die iets met crypto wil doen – of je nou een professionele bitcoinbelegger bent, of voor het eerste keer aan de slag gaat. Tóch krijgen we vaak de vraag: waarom is BLOX de ultieme app?

Wij raden je aan om slechts een bedrag te investeren in bitcoin dat je bereid bent om te verliezen. De koers van bitcoin is namelijk erg beweeglijk. Wij geloven dat bitcoin een van de meest interessantste investeringen is die je kan doen. Maar investeren is wel op eigen risico. Je kan veel geld verdienen, maar ook verliezen. 

Goeie app

FTM

KSM

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weareblox.app&hl=nl&gl=US

AXS

Een complete Blox review, inclusief echte Blox ervaringen 2022 U heeft de reclames ongetwijfeld voorbij zien komen op tv, sociale media of op de reclameborden tijdens een voetbalwedstrijd in de Eredivisie. “We are BLOX“, en zoals in de reclame gezegd wordt: dit is je teken!Het zal u dan ook niet ontgaan zijn dat de populaire BLOX app zijn intrede heeft gedaan in Nederland. De crypto broker BTC Direct heeft het groots aangepakt om de BLOX app goed in de markt te zetten.Na het lezen van onze complete BLOX review heeft u een beter beeld;Hoe de BLOX app werktHoe veilig BLOX isWelke crypto valuta aangekocht kunnen wordenWat de BLOX kosten zijn Bent u van plan om vandaag Bitcoin of een andere crypto valuta te kopen met de BLOX app? Maak dan snel een gratis account aan via de onderstaande knop.Inhoudsopgave1.Wat is BLOX?2.Voor- en Nadelen BLOX3.BLOX app kenmerken4.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?5.Hoe werkt BLOX?6.BLOX kosten7.BLOX contactAantal crypto valuta:55 Betaalmethoden:iDEAL, Bancontact, bankoverschrijving en creditcardBLOX kosten:1% per transactie (Vergelijk hier Bitcoin exchange (s) )Staking:Niet mogelijkBuilt-in wallets:Ja, voor alle munten Promoties:€10 starttegoed met BLOX vouchercode FINANCERBLOX account:VerplichtKlantenservice:Tijdens kantoorurenBlox review kenmerkenWat is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem en het betreft hier een crypto exchange waar BLOX Bitcoin een liefdesverklaring doet. De voorliefde voor Bitcoin is overduidelijk merkbaar bij het openen van de BLOX app. Wij hebben het gevoel dat BLOX deze voorliefde voor de Bitcoin graag wil doorgeven aan zijn gebruikers. Dit doen ze door zich specifiek op beginnende crypto minded gebruikers te richten.De BLOX app staat hierbij centraal. Door deze app een simpele en tegelijkertijd duidelijke en aantrekkelijke uitstraling te geven, gaan zie hier wat ons betreft zeker in slagen.BLOX app filmpjeDe BLOX app is een initiatief van het in Nijmegen gevestigde BTC direct. In het jaar van oprichting, 2013, was het behoorlijk tijdrovend om Bitcoin of andere crypto currencies te kopen, verkopen of mee te handelen. Vanuit het verlangen om hier een einde aan te maken is BLOX en daarmee de BLOX app ontstaan. De app is handig in gebruik en er is weinig tot geen kennis van Bitcoin of andere crypto currencies nodig om het te bedienen. Voor- en Nadelen BLOXHieronder hebben we enkele voor- en nadelen beschreven die we tijdens ons onderzoek zijn tegengekomen.Voordelen BLOX cryptoEenvoudig in gebruik & ideaal voor beginnersNederlandstalige klantenserviceStarten met crypto handel tot €250, zonder verificatie Nadelen BLOX cryptoCoins kunnen niet gestaakt worden1% transactiekostenBLOX crypto reviewBLOX app kenmerkenZoals eerder aangegeven is de handel in crypto currencies alleen mogelijk met de BLOX app. De app is in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. De BLOX app is onderverdeeld in 4 secties, die we hieronder verder zullen toelichten;Koersen. In deze sectie kunt u de cryptomarkt en de bijbehorende crypto currencies volgen, in real-time welteverstaan. Na het klikken op een van de betreffende crypto currencies kunt al vanaf €1 een aankoop doen.Kluis. In deze sectie worden alle aankopen bewaard. Het merendeel van de crypto currencies die BLOX in beheer heeft is in cold storage. BLOX garandeert hiermee de hoogste veiligheid, zodat u veilig kunt handelen.Verdien. Het partnerprogramma draagt de naam, “verdien“. Hiermee kunt u vrienden of kennissen aandragen bij de BLOX app. Zij ontvangen ook de €10 starttegoed en u ontvangt 20% van de handelskosten die zij spenderen.App instellingen. In deze sectie heeft u een gereedschappen set voorhanden om onder andere uw wachtwoord te wijzigen en met het klantenservice team in contact te treden.Welke crypto valuta worden aangeboden op de BLOX crypto app?Hieronder hebben we een kleine selectie geplaatst van de crypto currencies die BLOX aanbiedt.BTCETHXRPLINKBATADALTCBCHDASHBNBVETEOSETCXTZXMRXLMZECDOGETRXATOMALGOOMGQTUMNANOLSKICXWAVESDOTSNXEn meer…BLOX app uiterlijkHoe werkt BLOX?BLOX werkt alleen middels een BLOX app. Om met BLOX Bitcoin of andere crypto currencies te kunnen handelen zult u de app moeten downloaden. Hieronder zullen we de stappen beschrijven die doorlopen moeten worden.Stappen2. Identiteitsverificatie3. Geld op je BLOX account zetten4. Crypto currencies kopenStap 1BLOX account aanmakenU kunt een BLOX account aanmaken door uw e-mail adres in te geven.U kunt er ook voor kiezen om in te loggen met Facebook-, Google-, Linkedin- of via een apple ID account. Hou er rekening mee om de BLOX vouchercode FINANCER te gebruiken. Hiermee bent u verzekerd van €10 in uw BLOX account waarmee u de eerste aankoop van crypto currencies kunt financieren.Stap 2IdentiteitsverificatieU kunt standaard maximaal €250 naar de BLOX app overmaken. Zelfs als beginnende crypto investeerder kan dit weinig zijn. Om meer te kunnen investeren dient u een ID bewijs te overleggen.  Een foto van een identiteitskaart, paspoort of rijbewijs volstaat. Indien BLOX de controle positief afrond, dan ontvangt u een mail waarin staat dat u €25.000 mag overmaken per 24 uur.Stap 3Geld op je BLOX account zettenGeld overmaken naar uw BLOX account kan via iDeal, Bancontact, SEPA bank transfer of Creditcard. Indien u een creditcard gebruikt, dan betaalt u 1,5% extra, aan de andere betaalopties zijn geen kosten verbonden.Ga hiervoor naar Kluis, klik op Saldo, klik op Stort bij en kies het bedrag dat u wilt overmaken. Stap 4Crypto currencies kopenLinks onderaan kunt u op Koersen klikken voor een overzicht van alle crypto munten die BLOX aanbiedt. U kunt crypto currencies sorteren op Trending, A-Z of 24u verschil.  Veelgestelde vragen BLOX Hoe veilig is BLOX?BLOX maakt gebruik van ‘cold storage’ – dit betekent dat de zogeheten private keys volledig offline worden bewaard. Deze keys heb je nodig als je een transactie wil uitvoeren. Dit maakt de BLOX-app extreem veilig in gebruik.Hoe oud moet je zijn voor BLOX?U kunt een BLOX account aanmaken vanaf 18 jaar oud.BLOX welke crypto kopen?Er zijn op het moment van schrijven 55 crypto currencies beshikbaar in de BLOX app. Hoe betrouwbaar is BLOX?BLOX is van Nederlandse bodem. De BLOX app is afkomstig van het Nederlandse bedrijf BTC Direct. Het bedrijf is opgenomen in het register van De Nederlandsche BankBLOX kostenDe BLOX app is gratis verkrijgbaar in de diverse App Stores. Indien u geld overmaakt in euro’s gebruik makend van Bancontact, iDeal of overschrijving dan is dat geheel gratis. Indien u liever een creditcard gebruikt van Visa, dan worden er wel kosten in rekening gebracht, namelijk 1,5%.Bij de aankoop en verkoop van crypto currencies worden er door BLOX transactiekosten doorberekend. Deze bedragen 1%. Aanbod ★★★★★BLOX heeft voldoende aanbod aan crypto currencies. BLOX Bitcoin heeft een prominente plek binnen het geheel, maar andere crypto currencies krijgen ook genoeg ruimte. Wij zijn zeer tevreden met het huidige aanbod van BLOX. Gebruiksvriendelijkheid ★★★★★De BLOX app is ideaal voor beginners. De app is gebruiksvriendelijk en heeft een simpel, maar overzichtelijk uiterlijk.Kosten ★★★De transactiekosten zijn hoger in vergelijking met de kosten van andere crypto exchanges. Support ★★★★BLOX staat zijn klanten te woord in zowel het Nederlands als Engels. De BLOX klantenservice is bereikbaar via een contactformulier, e-mail en chat.Betaalmiddelen ★★★★★BLOX accepteert iDeal als betaalmiddel en dat is de meest gebruikte betaalmiddel in Nederland. Daarnaast kunnen klanten gebruik maken van Bancontact in België, Visa en bankoverschrijving.De BLOX klantenservice is bereikbaar op onderstaande gegevens.BLOX klantenserviceBLOX ervaringen Bent u benieuwd naar de ervaringen van klanten? Lees BLOX reviews en beoordelingen van klanten onderaan deze pagina.Indien je zelf ervaring met BLOX heeft, laat zeker een reactie achter. Andere lezers halen veel waarde uit uw mening!

Hedera

Ondersteunt

De hele wereld op de blockchain

BCH

Transactiekosten

ALGO

MATIC

ENJ

Binance Coin

Algorand

Apecoin

Litecoin

XMR

MANA

3. Stort euro’s in de app. Dat kan met iDEAL, Bancontact of creditcard.

Handel eenvoudig & veilig in crypto

OMG

Leeftijd

Waar download ik de BLOX Trading App?

Uniswap

FTT

7. BLOX crypto & bitcoin trading 4+ – App Store

Kies uit een ruim aanbod van de populairste cryptomunten van nu. We voegen regelmatig nieuwe coins toe in de app. Nog een reden om vaker naar BLOX te kijken!

BLOX review 2022 | BLOX crypto | BLOX app | Financer.com

The Sandbox

De technische kant van BLOX en het kunnen garanderen van de beste prijzen

Cardano

LUNA

SAND

iPhone

CHZ

Vanaf 1 euro!

BADGER

Icon

PERP

Balancer

En dus ook om je favoriete cryptocurrency’s te kopen. Bezoek je deze website vanaf je computer ? Pak dan snel je telefoon erbij. Zoek in je App Store naar BLOX Crypto Trading of klik op een van de download buttons om BLOX te downloaden.

Categorie

SOL

Waar kan ik het beste cryptocurrency kopen?

Veelgestelde vragen

Vechain

BNB

SUSHI

https://www.crypto-insiders.nl/cryptocurrency-exchanges/blox/

Scan de juiste QR-code met je telefoon en download BLOX!

App

Blox inloggen op pc

Bliksemsnel.

Een tientje of een ton? Jij bepaalt je inleg.

APE

SushiSwap

Heb je een smartphone en een internetverbinding? Mooi! Dat is het enige wat je nodig hebt om BLOX te kunnen downloaden. En dus ook om je favoriete cryptocurrency’s te kopen.

Privacybeleid

4+

Bekijk je deze pagina op je computer, pak dan snel je mobiel erbij en zoek in je app store naar BLOX Crypto Trading. Gebruik je nu je mobiel? Heel goed, klik

Wat is BLOX?

Ja ja, dat is een veelgehoord cliché. Maar wij maken het waar. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden die je hebt over bitcoin, crypto’s en de app. Stuur simpelweg een chatbericht in de app, en we staan je snel te woord.

ENJ

BNT

BLOX Crypto en Bitcoin Trading - Apps op Google Play

BLOX B.V. is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank.

Bitcoin

Polygon

Livepeer

Begin vandaag

Bitcoin kopen begint bij BLOX.

KNC

QTUM

App-support

Stellar (XLM)

Synthetix

Chiliz

7 feb. 2022 — Bitcoin binnen 1 minuut met BLOX! Ontdek BLOX! Traden in cryptocurrency, maar dan zonder wallet. Het enige wat je nodig hebt? Dat is je telefoon

OMG Network

BLOX is een crypto-app van Nederlandse bodem. Via de BLOX-app kun je +40 cryptocurrency’s kopen, verkopen of bewaren. De app is eenvoudig in gebruik én ook nog eens gratis te downloaden voor iOS en Android.

XMR

GNO

Tezos

COMP

ZRX

The Graph

BLOX review samenvattingBLOX is in 2019 opgericht door BTC Direct en probeert vooral het investeren in crypto nog verder te vereenvoudigen. Bij deze app heb je letterlijk alleen een Koop en Verkoop knop, meer ook niet. Het kan dus (bijna) niet fout gaan! Ook is BLOX geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB).Betalen doe je eenvoudig in euro met iDEAL, creditcard of Bancontact en uitbetalingen gaan via IBAN bankoverschrijving.Houd er rekening mee dat dit gemak met een hoop limieten komt. Je kan je crypto niet opnemen/versturen, geen rente erover verdienen of ermee handelen bij een exchange. Ook betaal je per transactie 1% transactiekosten, dit is niet heel hoog, maar het kan wel een stuk lager.De vele negatieve reviews van gebruikers hebben als reden dat de app instabiel is, hierdoor kunnen gebruikers niet altijd inloggen of handelen wanneer zij willen. De app lijkt in 2021 nog niet klaar te zijn voor echte handel, waardoor gebruikers niet kunnen inloggen, orders te laat of helemaal niet worden doorgevoerd en eurostortingen te laat doorkomen.Als je verlies maakt met de Weareblox app, omdat het platform niet beschikbaar is of je niet kan inloggen, dan draag jij dit risico. In de voorwaarden staat dat BLOX geen stabiel platform hoeft te leveren en hiervoor wordt geen compensatie geleverd. Jij kan immers niet bewijzen dat je had willen kopen of verkopen.Gelukkig is het team hard aan het werk om de app te verbeteren, maar tot die tijd accepteren zij geen nieuwe gebruikers meer.

Android

Ripple

Handelskosten

Solana

MKR

Avalanche

MATIC

Dydx

BAT

The Sandbox

Provider

Maker

EOS

Bitcoin (BTC)

Zorgeloos.

Basic Attention Token

BNT

Aan jou gekoppelde gegevens

Dogecoin

Broker

Ethereum

Binance Coin

Dit komt omdat er op elk moment van de dag verschillende exchanges tegelijkertijd worden geraadpleegd voor de beste prijs. Geld storten of opnemen in de App is daarnaast volledig gratis en in veel gevallen is uitbetalen naar je rekening vrijwel instant door de rechtstreekse koppeling met een aantal Nederlandse banken. Meer daarover lees je in onze volgende BLOX blog.

Mac

Orchid

Enjin Coin

Kusama

BLOX maakt cryptocurrency traden makkelijk, alles vind je namelijk in één app. Nooit meer wisselen tussen allerlei apps en tabbladen dus! Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Al vanaf 1 euro